Cursussen pottenbakken
op maat van de klant

vanuit een passie
voor pure ambacht

In 2014 ontdekte ik pottenbakken en ik ging me er meer en meer in verdiepen. Ik volgde een beroepsopleiding en leerde de kneepjes van ervaren keramisten die het vuur nog meer bij me aanwakkerden. Vandaag deel ik zelf mijn passie voor pottenbakken met iedereen die, net zoals ik, betoverd is door dit bijzondere ambacht.

studio kim jolling
studio kim jolling

Aarzelende beginner of gevorderde, iedereen is welkom in mijn atelier voor workshops potten-bakken in groep, zowel overdag als ’s avonds. Je komt er terecht in een fijne sfeer waarin je helemaal jezelf – en helemaal zen – kan zijn.

Verder biedt Studio Kim Jolling de mogelijkheid om op Open Atelier avonden vrij gebruik te maken van de studio. Dit is uitsluitend bedoeld voor cursisten en ex-cursisten die niet over een eigen draaischijf beschikken maar toch graag een extra oefenmoment willen reserveren. Meer info via mail: info@studiokimjolling.be

Elk jaar organiseert de studio een Potluck avond. Cursisten krijgen dan de kans hun werk tentoon te stellen.
De studio zorgt die avond voor de nodige gezelligheid en live muziek!
De volgende Potluck is alvast gepland op 22 juni 2024.
Inschrijven op voorhand is niet nodig. En iedereen is welkom.

bekijk de workshops

ambachtelijke
keramieken creaties

Naast workshops in pottenbakken geef ik mijn ideeën vorm via vrij werk – veelal kommen, kopjes, schotels en ander serviesgoed dat het midden houdt tussen naturel en speels. Kom gerust een kijkje nemen in mijn winkel aan huis. En geniet binnenkort van een koffie of thee in een van mijn keramieken creaties.

studio kim jolling

keramiek op maat?

Ook dat kan. Ik zet je wensen met plezier om in een realisatie die volledig aansluit bij je stijl en persoon.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info