Workshops

Kan ik een workshop volgen zonder voorkennis?

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom bij Studio Kim Jolling. Er zijn speciale workshops voor beginners maar de meeste workshops zijn gemengd, alle niveaus samen. Onder het tabblad ‘Workshops’ op de site kan je de workshopreeksen en weekcursussen voor beginners vinden. We werken steeds in kleine groepjes zodat ik je goed kan begeleiden en helpen waar nodig.

Moet ik zelf materiaal meenemen om een workshop te kunnen volgen?

Ben je een beginner en kom je een kortlopende avondreeks of dompeldag volgen, dan zorg ik voor klei en het nodige draai- en afdraaimateriaal.
Beginners en gevorderden die zich inschrijven voor de wekelijkse lessen of een weekcursus, zorgen zelf voor klei en materiaal. Je kan deze, indien gewenst, ook hier aankopen in het atelier. Een starterspakket kost € 16.
Eventuele bakkosten zijn afhankelijk van het gewicht en worden na de glazuurbak verrekend. Je neemt zelf een schort en handdoek mee. Je kan ook een speciale schort in de studio kopen die speciaal ontworpen is om comfortabel te pottenbakken.

Hoe groot is de groep tijdens een workshop?

Elke groep is begrensd tot 8 personen. Zo heeft iedereen de ruimte en het materiaal om goed te kunnen werken en persoonlijk advies te krijgen.

Kan ik als gevorderde ook nog iets bijleren?

Zeker! Ik geef workshops op maat, dus ook voor keramisten die al ervaring hebben. Ik help je jouw skills bij te schaven en creaties te maken met concreet advies. Onder het tabblad ‘Workshops’ op de site kan je de workshopreeksen en weekcursussen voor gevorderden vinden.

Krijg ik de mogelijkheid om een eigen idee uit te werken tijdens de workshop?

Natuurlijk. Je komt naar de cursus om je eigen creaties te maken en leert bij mij hoe je dat doet. Er is zeker ruimte voor creatieve vrijheid en persoonlijke smaak.

Kan ik een cursus volgen op langere termijn en bijvoorbeeld wekelijks komen?

In mijn studio kan je zowel op korte als lange termijn lessen volgen. Onder het tabblad ‘Workshops’ op de site kan je de workshopreeksen vinden voor een volledig trimester.

Kan ik mijn kind meenemen om samen een workshop te volgen?

Ik geef tijdens de vakanties workshops die ouder (grootouder/meter/peter etc.) en kind samen kunnen volgen. Onder het tabblad ‘Workshops’ op de site kan je de workshops ouder/kind vinden.

Kunnen kinderen ook leren pottenbakken?

Ik organiseer workshops specifiek voor kinderen van 7 tot 12 jaar en voor tieners van 12 tot 18 jaar. Onder het tabblad ‘Workshops’ op de site kan je de workshops voor kinderen en tieners.

Hoeveel kost een workshop?

De kostprijs is afhankelijk van het soort workshop. Daarnaast worden de bakkosten apart verrekend na de workshop. Deze zijn afhankelijk van de energiekosten op dat moment.

Hoe schrijf ik me in?

Dat kan via mail naar info@studiokimjolling.be met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en vermelding de workshop die je wenst te volgen.
Graag geen inschrijvingen via WhatsApp, Facebook of Instagram.

Wordt een gemiste les terugbetaald?

Als je afwezig bent in een les door ziekte of omstandigheden die samenvallen met het moment van de workshop, dan wordt het geld van de les niet terugbetaald. Deze les kan ook niet op een ander moment ingehaald worden.

Waar vinden de workshops plaats?

Alle workshops vinden plaats in mijn eigen studio in de Overbroekstraat 36 in 3830 Wellen (Limburg - BE).

Kan ik mijn inschrijving voor een cursus annuleren?

Een vergissing of dubbele boeking kan altijd. Daarom krijg je tot 30 dagen voor de cursus de tijd om nog te annuleren.

Ben ik als cursist zeker van een plaatsje in een lessenreeks van volgend trimester?

Wie reeds cursist is, krijgt voorrang bij de inschrijvingen. Zo kunnen we je skills blijven ontwikkelen en opvolgen.

Kan ik parkeren in de buurt?

Jazeker! Naast het huis bij het atelier zijn er 4 parkeerplaatsen. Aan de overkant van het huis zijn er parkeermogelijkheden op het pleintje.
Gelieve je wagen niet te plaatsen op of langs het nabijgelegen wandel- en fietspad.

Hoe werkt de betaling?

Om je te kunnen inschrijven voor een workshop moet je online betalen. Daarmee is je inschrijving ineens in orde.

Kan ik een workshop boeken voor een teambuilding/vrijgezellenfeest/...?

Privéworkshops zijn zeker mogelijk. Contacteer me via info@studiokimjolling.be voor meer info rond workshops op maat.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info