Honest Pottery
Unieke creaties
op maat gemaakt

werk uit eigen atelier

Onder de naam Honest Pottery breng ik creaties uit van eigen hand. Van borden tot kopjes, telkens maak ik vanuit mijn eigen inspiratie verrassend serviesgoed van aardewerk en porselein. Telkens dat tikkeltje anders. Al mijn creaties kan je bewonderen en kopen in mijn winkel. Heb je een specifiek verzoek? Honest Pottery werkt ook op maat.

honest pottery
honest pottery

keramiek op maat

Als keramiste heb ik mijn hart verloren aan klei en de prachtige voorwerpen die je met dit natuurlijke materiaal tot leven kneedt. Aan mijn draaitafel voel ik mij op mijn best. Die passie deel ik gretig via workshops. Maar zet mij gerust aan het werk om voor jou iets unieks te creëren. Maatwerk in keramiek leent zich voor nuttige of gewoon mooie hebbedingen in aardewerk. Cadeaus om te koesteren – voor jezelf of wie je lief is.

authentiek
serviesgoed

Wat ik zoal maak? Vooral gebruiksvoorwerpen zoals serviesgoed. Denk aan borden en schalen, kommen en koppen, vazen en schotels ... Stuk voor stuk unieke items. Warm, authentiek en natuurlijk. In een kleur naar keuze en met een naturelle of glanzende afwerkingslaag. Alles wat je op tafel tovert, oogt mooier en smaakt beter in maatwerkkeramiek. Je haalt tenslotte iets bijzonders in huis dat met liefde is gemaakt.

honest pottery
honest pottery

Benieuwd naar een greep uit mijn werk? Snuister gerust eens rond op mijn Instagram-pagina met een deel van mijn creaties. Of kom langs in mijn winkel aan huis met een knappe collectie serviesgoed in porselein en ander aardewerk. Toch nog iets anders op het oog? Dan maak ik voor jou keramiek op maat.

honest pottery

collectie gebruiksgoed

De voorbije jaren heeft mijn draaitafel niet stilgestaan. In mijn winkel vind je het resultaat van mijn creatieve uitlaatklep: een fijne selectie maatwerkkeramiek. Omdat alles handgemaakt is, ziet elk stuk er net ietsje anders uit. Zelfs binnen een set borden of kommen zijn er altijd kleine verschillen in vorm en nuances in kleuren. Keramiek is rijk en veelzijdig, geen enkele realisatie is dezelfde.

gelijkgestemde zielen

Mijn winkel aan huis is zoveel meer dan een vitrine voor mijn eigen collecties. Het is een ontmoetingsplek voor wie houdt van ambachtelijk moois en kunst. Je ontdekt er divers werk van andere creatievelingen. Objecten die het verdienen om gezien te worden, van mensen met wie ik mij graag omring. Regelmatig worden andere kunstenaars en ambachtelijke bezige bijen in de kijker gezet. Een extra reden om eens een kijkje te komen nemen.

Contact
honest pottery
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info